Wi-Fi Expert training en certificatie

De Ekahau Certified Survey Engineer (ECSE) cursus bestaat uit een vierdaagse klassikale training verzorgd door een erkende Ekahau expert. Dit is geen puur theoretische cursus maar voorziet eveneens in intensieve hands-on labs. Deze combinatie maakt de training ook geschikt voor mensen die de Ekahau software (nog) niet gebruiken maar die wel op zoek zijn naar een goede Wi-Fi design class.

De cursus gaat in op alle aspecten van de Wi-fi levenscyclus en de verschillende stadia die bij een design doorlopen worden. hierbij worden volgende zaken belicht:

  • Wireless LAN en RF fundamenten
  • Simualties/predicties
  • Pre- en post-installatie site surveys
  • Troubleshooting van Wi-Fi problemen
  • Spectrum- (interferentie-) analyse
  • Rapportage

Na de cursus wordt het ECSE certificatie-examen aangeboden.

 

Doelgroep:

Deze cursus is aan te raden aan iedereen die met Wi-Fi werkt. Dit is geen 'druk op die knop' cursus waarbij enkel het product centraal staat. Deze cursus biedt een diepgaande kennis over Wi-Fi en de manieren waarop een goed Wi-Fi netwerk uitgewerkt dient te worden. Deze design regels zijn algemeen toepasbaar met of zonder de Ekahau software. Het is dan ook de bedoeling dat de student na de training beschikt over de expertise om Wi-Fi netwerken te designen, uit te rollen en te troubleshooten. Deze kennis kan op elk merk van infrastructuur worden toegepast.

 

Vereisten:

De software wordt tijdens de training ter beschikking gesteld. De student voorziet in zijn eigen Windows laptop/tablet met admin rechten (installatie software) of Macbook met Boot Camp. Sommige oefeningen verlopen sneller en makkelijker met een muis.

 

Praktisch:

Deelname aan de cursus met inbegrip van deelname aan het examen, alle dranken, versnaperingen en lunch bedraagt € 2.220,00.

De training gaat door van 15 tot 18 mei 2018 te Gent (Brusselsesteenweg 15, 9090 Melle - http://www.adequatbizz.be/)

Indien gewenst, bevindt zich er een hotel aan de overkant van de straat: http://www.lepelbed.be/. 

 

Registratie:

Registreer hier uw zitje voor deze ECSE training.

Multicap Ecse Training 2