Digi Logo 3

Digi International is een expert in M2M communicatie​. Zij kunnen u voorzien van enterprise cellulaire routers en gateways met een enorme verscheidenheid aan vormen en functionaliteiten.

Altijd geconnecteerd

De Digi Transport familie heeft een geavanceerde routering, beveiliging en firewall feature set met onder andere een stateful firewall, geïntegreerde VPN en enterprise class protocollen zoals BGP, OSPF en VRRP+, een gepatenteerde technologie die verder bouwt op de populaire VRRP failover standaard voor echte auto sensing, auto failover en auto recovery van elke mogelijke onderbreking van een verbinding.

Deze toestellen worden dan ook veelvuldig gebruikt als backup van een netwerkverbinding die altijd beschikbaar moet zijn. Denk maar aan bankautomaten, Lotto machines maar tevens aan belangrijke verbindingen tussen verschillende lokaties van één firma.

 

Digi Device Cloud 2
Digi Wr44 En Wr21

Digi Transport

De Digi Transport WR routers zijn ideaal voor mobiele applicaties met voedingsopties waaronder 11-58VDC of bijvoorbeeld Molex connectoren voor direct integratie in voertuigen.

De routers bieden een ongekende flexibilteit in samenstelling met opties zoals geïntegreerde WiFi access point/client, USB, 1,2 of 4 -poort Ethernet switch, meerdere seriële poorten (async of sync), GPS of I/O telemetrie.

Dankzij deze mogelijke GPS integratie kunnen we ook deze toestellen integreren in ons CapTrace platform.

De dual SIM optie zorgt er voor dat u ook operator onafhankelijk kan werken of tussen operatoren kan schakelen wanneer een toestel de grens overschreidt.

Aangezien de Digi routers ook Python script ondersteunen, kunnen we zeer specifieke applicaties op het toestel zelf programmeren wat ons toestaat aan klantspecifieke vragen te voldoen zoals het uitlezen van I/O (temperatuurmonitoring bvb), aansturen van seriële poorten, webserver etc.

 

Digi Connect WAN 3G

De Digi Connect WAN 3G beschikt niet over de geavanceerde routeringsprotocollen van een WR maar biedt dezelfde hoge stabiliteit en functionaliteit in een zeer compacte vormfactor.

Digi Connect Wan 3g

Digi Device Cloud

De Digi Device Cloud biedt een eenvoudige configuratie, onderhoud en monitoring vanuit de cloud voor grootschalige Digi Transport installaties.

Digi Device Cloud

Meer weten over Digi M2M communicatie?

Contacteer één van onze experten!

Neem contact met ons op