Mojo Networks

Sinds 2005 is Mojo Networks (vroeger gekend als AirTight Networks) wereldwijd erkend als de leider in beveiliging op draadloze netwerken met hun Wireless Intrusion Protection System (WIPS). Zij waren bovendien de eersten die bewezen dat de termen Cloud en Security konden gecombineerd worden. Met hun enorme kennis van Wireless LAN was het slechts een kleine stap om ook hun eigen Cloud Wi-Fi voor gedistribueerde omgevingen te creëren. Zij focussen hiermee op twee concepten: hun lang bewezen Security en Social Wi-Fi Analytics. Met Social Wi-Fi kunnen gasten en klanten connecteren met de guest Wi-Fi met één van hun sociale media profielen. Retailers krijgen op hun beurt dan dieper inzicht over hun klanten, hun gedrag en kunnen een platform creëren om interactie te hebben met hen.

Mojo’s apparaten kunnen gebruikt worden als security overlay op een bestaande WLAN installatie of als een compleet nieuw WLAN netwerk met al zijn voordelen zonder enige meerkost.

Mojo gaat nu een stap verder en biedt cognitieve Wi-Fi met Mojo Aware waarbij big data analyse voor root cause analyse zorgt binnen enkele seconden en het netwerk de problemen zelf oplost alvorens ze u gemeld worden!

Intelligente Cloud-Managed Wi-Fi

Met Mojo kan u uw Wi-Fi beheren vanuit de Cloud. De APs weten waar ze toebehoren en nemen automatisch de juiste configuratie aan. U heeft dus maar eenmaal werk of u nu 1,2,3 of 100den locaties heeft en moet niet ter plaatse gaan op elke locatie afzonderlijk. Bovendien kunnen de APs volledig zonder verbinding met de Cloud werken. De Cloud dient enkel voor de initiële configuratie en nazicht.

 • Beheer en controleer uw netwerk vanuit de Cloud
 • Hiërarchisch management maakt u het leven makkelijk
 • Drop ship, Plug & Play werking
Airtight Cloudwifi3
Airtight Wips2 2

Wireless Security / Intrusion Prevention (WIPS)

Geef hackers geen kans! Mojo's gepatenteerde technieken zorgen er voor dat alle draadloze aanvallen, bedreigingen en apparaten automatisch gedetecteerd en geclassificeerd worden. Door deze automatische classificatie is Mojo het enige WLAN merk dat in staat is om de echte bedreigingen van de valse te scheiden en de echte bedreigingen te elimineren vooraleer deze schade kunnen aanrichten aan het netwerk. Dit alles zonder enige tussenkomst van het drukbezette IT-personeel.

 • Geen complexe security regels
 • Geen valse alarmen
 • Geen handmatige interventie nodig
 • Automatische afhandeling en preventie van bedreigingen
 • Derde radio voor security, DFS scanning, optimalisatie etc.

Social Wi-Fi & Analytics

Social Wi-Fi laat gasten toe om in te loggen op de Wi-Fi met hun gekende sociale media netwerken en biedt de onderneming een platform om te interageren met zijn klanten. Het is een win-win situatie voor zowel de klanten als de onderneming:

 • Gratis en gemakkelijk op in te loggen Wi-Fi voor de klanten
 • Stuur kortingsbonnen digitaal naar je klanten terwijl ze in de winkel staan
 • Allerlei informatie en statistieken over de klanten voor de onderneming

Mojo analyseert deze gegevens verder tot een overzichtelijk geheel.

Airtight Socialwifi2

Datasheets

Meer weten over Mojo Networks?

Contacteer één van onze experten!

Neem contact met ons op