AeroScout

Stanley Healthcare - AeroScout is een werelwijde marktleider in Enterprise Visibility oplossingen die gebruikmaken van Wi-Fi netwerken om de locatie, toestand en status van mobiele activa en mensen te traceren en beheren.

Zij hebben de eerste Wi-Fi gebaseerde RFID tags ontworpen en zijn vandaag de dag wereldwijd erkend als marktleider in Wi-Fi Real-Time Location System (RTLS) provider.

Ervaring die het verschil maakt

AeroScout is nu opgenomen in de Stanley Healthcare groep die sinds 1912 reeds in Europa actief is en bestaat sinds 1843. Hun ervaring en kennis van de zorgsector is dus moeilijk te evenaren!

Stanley Healthcare
Mobile View Locationing

Nauwkeurige lokalisatie

Aeroscout maakt gebruik van een Location Engine om de positie van zowel Wi-Fi tags als alle mogelijke Wi-Fi clients te bepalen. U heeft geen extra software op de Wi-Fi toestellen nodig om deze te kunnen volgen.

Voor de lokalisatie zelf wordt het Wi-Fi netwerk gebruikt. Afhankelijk van hoe uw netwerk is uitgebouwd, zal men een bepaalde nauwkeurigheid krijgen. Typisch ligt deze rond de 4 à 5 meter maar dit kan nog nauwkeuriger!

Gebruiksvriendelijkheid

De visualisatie van de gegevens gebeurt in Mobile View. Dit is een eenvoudige interface die gericht is op de gebruiker. De login van de gebruiker wordt dan ook in één keer gelinkt aan de rechten van deze gebruiker binnen de organisatie, de taal van de gebruiker alsook alle favorieten van deze gebruiker zodat alles wat deze gebruiker nodig heeft onmiddellijk binnen zijn of haar handbereik ligt.

Mobile View Nl
Aeroscout Mogelijkheden 2

Véél meer dan lokalisatie alleen

Hoewel dit soort oplossingen al snel als 'track&trace' bestempeld worden, bieden ze veel en veel meer. De Aeroscout oplossing biedt u tevens de mogelijkheid tot bijvoorbeeld:

Personeelsbescherming: Agressie tegen verplegend personeel is één van de grootste problemen. Een persoonlijke alarmknop kan snel erger voorkomen.

Temperatuurmonitoring: Uiterst belangrijk voor zorginstellingen om zeker te weten dat de temperatuur in de koelkasten en frigo's correct is en dat ze onmiddellijk gewaarschuwd worden wanneer dit niet langer het geval is.

Vochtigheidsmeting: Temperatuur- en vochtigheidsmeting zit geïntegreerd in dezelfde tag. Deze kan dus eenvoudig gebruikt worden om de kamercondities te meten en te regelen.

Par level: Men wil graag op elke verdieping over voldoende zuurstofflessen beschikken maar tegelijkertijd niet te veel omwille van de brandveiligheid. Dit alarm waarschuwt u in beide richtingen.

Wegloopdetectie: Dit detecteert zonder fout wanneer een patiënt zijn afdeling verlaat zonder dat hij in het gezelschap is van een dokter, verpleegster of familie.

Minimum voorraad: wanneer het aantal rolstoelen of bedden onder een bepaald aantal zakt, moet er iemand gewaarschuwd worden om er bij te brengen.

Onderhoud: Door de status van een asset aan te passen, kunnen mensen zien dat ze dit toestel niet meer moeten gebruiken want dat dit toestel aan onderhoud toe is. Dit voorkomt ernstigere beschadigingen en beperkt de onderhoudskost. Daarnaast weet het onderhoudspersoneel op deze manier ook waar ze moeten zoeken...

Doorlooptijd: Hoe lang doet iets of iemand er over om doorheen een bepaald proces te gaan? Is er dan ruimte voor optimalisatie?

Lone worker safety: Mensen die alleen moeten werken maar eigenlijk niet alleen mogen zijn.

Man down detectie: Detectie van een val van een persoon zodat men onmiddellijk kan ingrijpen.

Handhygiëne: Integratie met handzeepdispensers zodat er kan nagegaan worden of iedereen steeds zijn handen heeft gereinigd na of voor de aangegeven contactmomenten.

Meer weten over AeroScout?

Contacteer één van onze experten!

Neem contact met ons op