Ceo Cto Multicap

Multicap 2.0 schiet uit de startblokken!

Aarzel vooral niet persoonlijk kennis te maken met het nieuwe Multicap 2.0 en zijn vertegenwoordigers voor een uitgebreidere toelichting van de nieuwe richting en de nieuwe meerwaarden die u als bestaande partner kan genieten.

Lees meer
Meru AP832

Meru introduceert 2 nieuwe 802.11ac APs

Meru Networks heeft een belangrijke uitbreiding van zijn 802.11ac portfolio aangekondigd met twee nieuwe dual-radio, dual-stream (2x2) access points, waaronder de eerste 802.11ac wall plate AP, de AP122 en een nieuwe AP voor algemeen gebruik, de AP822.

Lees meer
Detijd

Gij zult draadloos surfen

Van optie naar standaard
Een bijdrage van onze draadloze guru Glenn De Haes aan het artikel van William Visterin. Lees het artikel in de bijlage, zoals verschenen in KMOGIDS, editie februari 2014.

Lees meer
Qfor

Multicap behaalt Qfor label

Multicap behaalt voor de derde opeenvolgende keer de erkenning van het Qfor label dankzij onze jarenlange inspanningen. Eén van de citaten uit het rapport “Klanten zijn héél tevreden over de samenwerking in het algemeen en over de inspanningen die Multicap doet inzake opleidingen van haar partners in het bijzonder.“ Sinds 1994 zijn we met ons team reeds actief in de wireless industrie."

Lees meer