Afgelopen jaar heeft Multicap zijn 20 jarig bestaan mogen vieren. Terugblikkend op deze periode mogen we gerust stellen dat we mede dankzij partners als u, in België, Nederland en zelfs internationaal uitgegroeid zijn tot een referentie als value added distributeur in draadloze communicatie.

Wij wensen u als trouwe partner te bedanken en te informeren hoe we de verdere uitbouw zien van onze activiteiten voor de komende jaren, die voornamelijk ook u ten goede zullen komen, een nieuwe richting die de continuïteit van uw relatie met Multicap op lange termijn garandeert.

Multicap inspirator Jan Van Herbruggen besloot op 65 jarige leeftijd dat het tijd werd om de fakkel door te geven. De visie en doelstelling van het nieuw dagelijks bestuur moest in lijn liggen met de geest van Multicap als distributeur. Multicap 2.0 zal voortaan geleid en geïnspireerd worden door 2 gevestigde waarden binnen Multicap: Glenn De Haes (Bestuurder & CTO) en Luc Thierens (Bestuurder & CEO). Wij wensen Jan alle succes toe en bedanken hem voor de inspanningen die hij geleverd heeft voor Multicap.

Met de nodige trots kondigen wij dan ook Multicap 2.0 aan, waarin naast het behoud van de bestaande waarden en normen, een nieuwe dynamiek gebracht zal worden.
Wij staan garant voor de continuïteit in missie en visie: think wireless & think Multicap als distributeur. We willen Multicap een nieuw impuls geven en tegelijk onze uitzonderlijk goede naam in de sector uitbouwen. Daarnaast zullen we er over waken dat de autonomie van Multicap behouden blijft. Een duidelijk streefdoel is het behoud en het verdere uitwerken van de uitzonderlijke klantentevredenheid.

Een belangrijk punt als distributeur is het verder uitbouwen en versterken van onze productlijnen:

  • Networking & Security
  • Wireless Solutions
  • Communication & Alarming
  • Tracking & Tracing
  • Professional services

Onze focus binnen de Benelux blijft het exclusief bedienen van integratoren, waarbij eindklanten via direct touch advies of training kunnen krijgen. We hebben alle vertrouwen in de toekomst en kijken samen met u uit naar de successen die we samen gaan realiseren en onverminderd zullen verder zetten.

Aarzel vooral niet persoonlijk kennis te maken met het nieuwe Multicap 2.0 en zijn vertegenwoordigers voor een uitgebreidere toelichting van de nieuwe richting en de nieuwe meerwaarden die u als bestaande partner kan genieten.

Samen bouwen we verder aan een draadloze toekomst!
Glenn De Haes & Luc Thierens

Ceo Cto Multicap