Behaalt uw draadloos netwerk niet de beoogde bandbreedte en snelheden? Is de dekking onvoldoende gegarandeerd? Valt het systeem geregeld uit? Voldoen de draadloze verbindingen niet meer aan de verwachte behoeftes voor morgen en overmorgen? Multicap vindt de oorzaken en presenteert de juiste technische oplossingen.

         
Angry young man holding a mobile phone

Troubleshooting

Talrijke oorzaken liggen mogelijk aan de basis van problemen met uw draadloos netwerk. De oplossing hoeft niet altijd even complex te zijn. Wel is het cruciaal om op het terrein de juiste problemen te detecteren via gespecialiseerde analyses.

Onze dienstverlening als externe en merkonafhankelijke troubleshooter staat volledig los van een eventuele eerdere samenwerking. Zo kunt u ons altijd en in alle omstandigheden inschakelen.

Wij leveren als analist een gedetailleerd technisch rapport op dat de juiste oplossingen bevat.  

Performantiemeting

Een getrainde en gekwalificeerde engineer van Multicap zal ter plaatse verschillende throughput metingen uitvoeren. Deze gaan gepaard met een spectrum analyse en eventueel met een dekkingsanalyse. Met de uitgewerkte metingen en heatmaps leveren wij een uitgebreid rapport met daarin ons advies voor mogelijke optimalisatie stappen waarmee u de prestaties van uw draadloze netwerk aanzienlijk kunt verbeteren.

We kunnen echter ook nog een stap verder gaan en een overlay sensor netwerk bij u installeren. Dit netwerk zal continu metingen uitvoeren en uw applicaties simuleren. Hieruit verkrijgen we na enkele dagen een compleet zicht op hoe uw netwerk zich op elk moment van de dag gedraagd. Wanneer er dan wijzigingen aan de configuratie worden uitgevoerd, kunnen we ook vastleggen wat het reële en objectieve resultaat daarvan is.

     

Speed of internet connection

Problemen met uw draadloos netwerk?

Multicap vindt de oorzaak en reikt de technische oplossingen aan.  

Neem contact met ons op