Al sinds 1994 specialiseert Multicap zich diepgaand in draadloze netwerken. Uw data altijd en overal bij de hand, daar gaan wij voor. Als verdeler van alle nodige oplossingen voor Wi-Fi, straalverbindingen, 3G/4G mobiele datanetwerken en satellietverbindingen werken wij nauw samen met resellers en systeemintegratoren. Wij zijn wereldwijd actief met België en Nederland als thuismarkten. 

People rushing in the lobby

Ongetwijfeld hebt u in een treinstation, op een festivalterrein, in een school, in een ziekenhuis of eender waar al ‘gesurft’ op één van onze draadloze netwerken of onze straalverbindingen gebruikt. 

Onze draadloze oplossingen zijn overal, alleen ziet u ze niet meteen.

Advies aan onze resellers en integratoren

Wij leveren als distributeur de nodige gespecialiseerde oplossingen.

Daarbij staan onze IT-ingenieurs, resellers en systeemintegratoren op elk moment van het project bij met het nodige technisch advies en support.

Businessman Writing On Document With Cup And Cellphone On Desk

Engineering voor de eindgebruiker

Daarnaast verrichten wij in opdracht van de eindgebruiker engineering- en consultancy opdrachten via onder andere site survey en path engineering. Zo werken we tot in de kleinste details maatoplossingen voor draadloze netwerken uit. Onze grote kracht komt vooral aan de oppervlakte bij complexe projecten waarvoor standaardoplossingen niet gelden.

Projecten met track en trace

Uit onze kennis van draadloze datacommunicatie groeide een nieuwe aanverwante activiteit: maatprojecten op vlak van tracing & localisation.
Onder de noemer Wireless Human & Asset Management (WHAM) gaan wij zelfs enkele stappen verder dan de gewone ‘Track & Trace’-oplossingen.

Hier brengen we de uitgewerkte oplossingen wel zelf in de praktijk. De mogelijke toepassingen zijn eindeloos en situeren zich op tal van sectoren en domeinen: verzorgingsinstellingen, beveiliging, transport, servicebedrijven, openbare veiligheidsdiensten,… 

Interesse in een samenwerking?

Al sinds 1994 specialiseert Multicap zich als verdeler van high-end draadloze oplossingen.

Neem contact met ons op