Aan de basis van een goed draadloos netwerk ligt een sterk bekabeld netwerk. De implementatie van dit achterliggende netwerk is geen simpele taak. Fouten op dit gedeelte hebben kritische gevolgen voor de Wi-Fi. Multicap kan u hier als Value Added Distributeur bij helpen in elke stap van het proces: van het selecteren van de juiste oplossingen tot gespecialiseerd advies bij de implementatie.

Zyxelswitches

Distributeur van Security en Netwerkproducten

In samenwerking met onze resellers en systeemintegratoren realiseren wij volledige netwerken, hoe complex dan ook. Wij kunnen u voorzien van zowel de nodige switching capaciteit, de routering op het netwerk als de beste security zodat aanvallers geen kans maken.

Gespecialiseerd advies en kennis

Als distributeur staan wij onze resellers en integratoren bij met gespecialiseerd technisch advies en verrichten wij op verzoek het nodige netwerkdesign. Zelf staan we in nauwe relatie met onze leveranciers en zijn onze ingenieurs getraind in alle producten zodat zij u vlug verder kunnen helpen of de aanwezige problemen kunnen detecteren.

Hand holding network

Multicap werkt voor de realisatie van bekabelde netwerken samen met ZyXEL. Klik op de afbeelding hieronder om meer informatie te verkrijgen over de vele oplossingen die ZyXEL u kan bieden!