Multicap biedt alle high-end apparatuur en kennis om betrouwbare datacommunicatie te garanderen via bestaande mobiele netwerken. Concreet gaat het over 3G/4G routers, escalatiesoftware, modems, mobiele pc-cards, controle-units… De mogelijke toepassingen zijn eindeloos. 

Draadloze datacommunicatie via bestaande cellulaire netwerken - bijvoorbeeld 3G en 4G - biedt een perfecte oplossing voor mobiele of tijdelijke toepassingen. Denk hierbij aan tijdelijke kantoren, de verbinding met elektriciteitscabines, meten en monitoren op afstand,…

Onze oplossingen voorzien veilige draadloze verbindingen met een hoge bandbreedte voor alle mogelijke sites en apparaten op grote afstanden. Deze verbindingen kunnen enerzijds dienen als hoofdverbinding of als back-up voor bestaande kabels of straalverbindingen.

Multicap voorziet resellers en systeemintegratoren van alle nodige apparatuur om hun projecten te realiseren. Daarbij mogen zij steeds rekenen op het juiste advies.

 

Wij leveren de benodigde consultancy

Indien gewenst nemen wij ook de nodige consultancy voor een project op ons. In dat geval werken wij een compleet technisch voorstel uit met een oplossing op maat. 

Businessman using smartphone and laptop

Met volgende merken werken wij samen om de juiste oplossing voor u te vinden: