Het Nederlandse bedrijf vandervalk+degroot is specialist op het gebied van onderhoud en management op het gebied van de "natte infrastructuur".

De activiteiten van vandervalk+degroot gaan van onderhoud, controle, renovatie- en herstelwerk en het beheer van leidingstelsels en riolering, tot het facilitair onderhoud van buitenterreinen.

Tot nog toe bestond er geen mogelijkheid om de inzet van het gespecialiseerde materieel op te volgen en objectieve productiedata voor te leggen aan het management en de klanten van vandervalk+degroot.

Vdvdg
Logo Nmpo Web 300x174

Samen met onze partner NMPO werd een systeem ontwikkeld om de bedrijfsprocessen te optimaliseren, aan de hand van track & trace en andere data registratie.

Niet enkel de ritten worden geregistreerd, ook hulpinstrumenten als tablets, die draadloos via Wi-Fi zijn verbonden, worden ingezet.  Zodoende kan de bestuurder uren / waarnemingen en extra gegevens vastleggen. Zonder verdere menselijke tussenkomst wordt alles in realtime doorgestuurd naar een centrale server.

Dagelijks en wekelijks worden alle gegevens geinterpreteerd en omgevormd tot management rapporten.

De op maat ontwikkelde centrale software, gekoppeld aan een bedrijfszekere 4G / Wi-Fi / GPS router liggen, samen met de gezamenlijke expertise van Multicap & NMPO, aan de basis voor het welslagen van dit project.

Welke producten gebruikte Multicap?

  • Digi Transport WR44 4G router met Wi-Fi en GPS
  • Centraal platform - maatwerk - Linux & Java technologie - web-based GUI
  • 3G en 4G communicatie, Wi-Fi communicatie met tablets

 

Wie is de klant?

  • Naam bedrijf: vandervalk+degroot
  • Activiteiten: onderhoud van "natte infrastructuur"
  • Land: Nederland & België
  • Partners: NMPO

Ook graag een oplossing op maat?

Schakel Multicap in voor een netwerkoplossing op elke mogelijke locatie.

Neem contact met ons op