Multicap behaalt voor de derde opeenvolgende keer de erkenning van het Qfor label dankzij onze jarenlange inspanningen. Eén van de citaten uit het rapport “Klanten zijn héél tevreden over de samenwerking in het algemeen en over de inspanningen die Multicap doet inzake opleidingen van haar partners in het bijzonder.“ Sinds 1994 zijn we met ons team reeds actief in de wireless industrie."

We hebben steeds geprefereerd ons te profileren als leverancier van hoogwaardige wireless producten met toegevoegde waarde. Deze toegevoegde waarde wordt voor de 3e keer erkend door QFor dankzij onze klanten. De QFor-auditmethode wordt algemeen erkend als controlemethode en kwaliteitsgarantie.

Na een diepgaande audit van QFor waarbij onze klanten op willekeurige basis werden gecontacteerd werden onze diensten, gaande van opleidingen tot het uitvoeren van consultancy, erkend door het kwaliteitslabel QFor.

De voornaamste elementen van de QFor-auditmethode hebben betrekking op de klantentevredenheid en het nakomen van de aangegane verbintenissen. Het is voor het team van Multicap een erkenning van onze jarenlange inspanningen en het getuigt van de positieve ingesteldheid en tevredenheid van onze klanten.

Qfor

Enkele opmerkelijke vaststellingen

  • Ondervraagde klanten zijn tevreden tot zeer tevreden over de opleidingen en consulting diensten
  • Onze trainers worden door onze klanten omschreven als 'experts met ervaring'
  • Multicap houdt zich aan de afspraken en volgt het vooropgestelde programma
  • Onze klanten zeggen dat er doorgaans goed geluisterd wordt en dat de opvolging professioneel is

Wij danken onze klanten voor het behalen van deze erkenning en staan garant voor de continuïteit van onze hoogwaardige opleidingen, services en diensten.

P.S. Met het QFor-certificaat heeft Multicap zijn erkenning voor de Vlaamse en de Waalse opleidingscheques en voor de Vlaamse adviescheques.